Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
4
3
8
6
2
Házhozszállítás

fusionart


A Fusionart a múlt természeti értékeinek megóvása az utókor számára. Cement és fa. Tegnap és holnap együtt. A fa lelkének a beton tartósságával egy új, elegáns, meleg és texturált anyag megteremtése az időtlen terek számára.
Találkozás két anyag között, a fa mint a természet ősi eleme és a cement, mint a modern építészet és az ember i munka szimbóluma együtt természetes árnyalatokat és színeket ad.Sorrend:

Öt természetes szín, amelyek két anyag harmonikus keverékéből születtek. Három modern méret építészeti vonzerővel padló burkolására és fali díszítésre tervezett 60x180 cm-es dekor.
Két harmonikusan egymás mellett létező anyag határozott és barátságos stílusban amely belső és külső egyedi helyeket hoz létre. A vonalak és felületek játéka, amely képes párbeszédet folytatni a modern és természetes bútorokkal.
Egy termék, amely képes harmóniában lenni bármilyen környezettel: a nagy terekből, ahol a burkolólap részleteinek változatossága és gazdagsága fokozottan érvényesül, a meghittebb terekig, ahol kiemelkedik az anyag eleganciája.
A Fusionart intenzíven természetes megjelenése, harmonikus és texturált, érdekes módot teremt a terek berendezéséhez. A részletek öröme, amelyek egyedivé teszik a helyet.
A Fusionart olyan termékcsalád amely képes párbeszédet folytatni sokféle anyaggal, például a Sant'Agostino Deconcrete kollekció betonjával és tökéletesen kombinálható többféle stílussal.