Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
5
3
8
1
5
Házhozszállítás

pixel


Nincs ilyen termék.

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A Pixel termékcsalád kis, 10x10-es formátuma, fényes felülete és színpalettájának sokoldalúsága lehetővé teszi a dinamikus kompozíciókat és kombinációkat más anyagokkal és kollekciókkal.
A Pixel korlátlan kifejezési eszközt kínál, amely képes a tereket a benne lakók kívánságai és elképzelései szerint alakítani. A kollekció lényege abban rejlik, hogy képes játékos és eredeti kompozíciókat létrehozni, így tökéletes társ a más stílusokkal való harmonikus összefonódáshoz.
A White és az Artic világos és hideg tónusaitól a mély és titokzatos Black, Blue és Oceanig. A Forest, az Aloe és a Breeze zöld árnyalataitól a föld ihlette Clayig és Siennáig. A kollekció a színek végtelen felfedezését kínálja, amelyek elvarázsolják és merészségre csábítják az embert.
A fényes felület ideális a kollekció élénk, mély színeinek kiemelésére. Megfogja és visszaveri a fényt, intenzitást és dinamizmust adva a tereknek. A fényes felületek sokféle kombinációban alkalmazhatók, akár hasonló felületekkel a folytonosság érdekében, akár matt, texturált felületekkel a tapintható kontraszt létrehozása érdekében.
A kísérletezés öröme, a kreativitás ünnepe, játékosságra való hajlam és merész kombinációk. A képzelet végtelen lehetőségei kelnek életre a Pixellel, a fagyálló kőporcelán lapburkolat kollekcióval, amely igazi színes remekművé varázsolja a tereket. A sorozat dimenziót és mélységet visz minden felületbe és környezetbe.
Egy gyűjtemény ezernyi arccal és arckifejezéssel. Minden árnyalat elérhető, és 300 különböző grafikával narrálható, árnyalatokkal és tónusjátékokkal gazdagítva. Ha az egyszínű telepítést választja, a hatás egyértelmű és feltűnő: minden csempe összeolvad a többivel, dinamikus és vonzó mozgást hozva létre. A sokszínű installáció egy színrobbanás megnyilvánulása, amely élénk kontrasztokban vagy elegáns harmóniákban virágzik.
Legyen szó szemet gyönyörködtető dekoratív falról vagy apró részletről, a Pixel végtelen utazást kínál a kreativitás és az esztétika felé. Az egyedülálló 10x10-es formátum, sokoldalú és eklektikus, lehetővé teszi optikai effektusok és stílusjátékok létrehozását bármilyen rendelkezésre álló négyzetméteren, így a legkisebb terek is nagyobbnak tűnnek. Fényes felületének köszönhetően a sorozat kellemes mozgásérzetet és dinamizmust kölcsönöz, amit a rendelkezésre álló élénk színek fokoznak.
Tíz eklektikus és kifinomult színből álló paletta, amelyek mindegyike különböző érzelmeket és érzéseket vált ki.