Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
4
3
7
8
9
Házhozszállítás

oxidart


Az Oxidart a fémet kifejező keménység lágyítását célzó kerámia művészet.
Kísérletezés a fémek oxidációs hatásával, a fémlemezek időjárás miatti vég nélküli változásával. Egyidejűleg különböző eljárásokkal hevítve, lángolva és foltosra megmaratva.
A természeti folyamatok megfigyelése és a kutatás ennek a kiváló kőporcelán termékcsaládnak különleges városi megjelenést ad. A Ceramica Sant'Agostino hozzáadott értéke itt is mint minden kollekcióban, hogy az építészetnek komplett megoldáscsomagot ad a színekből, méretekből felületekből és illeszkedő dekorelemekből. Így a környezet és a kivitelezés stílusa kifogástalanul összhangban tud lenni.
Ipari épület, műhelyek, építészet és fémek, amelyek az idővel és a használattal megváltoznak. Minden egyes OXIDART burkolólapnak a megjelenése egyedülálló történetet mesél a városról. Az OXIDARTtal a Sant'Agostino gyártó egy ambiciózus és innovatív célt tűzött ki maga elé: az idő múlásának természetes hatását és a fémeknek az oxigénnel és savakkal való reakcióját a kőporcelán technológiával vissza tudja adni.
A Ceramica Sant'Agostino kutató laboratóriumában minta fémlemezeken művészi és kézműves beavatkozásokat végeztek: két éven keresztül szabad ég alatt tartva lánggal és savakkal kezelték, melynek a helyzetét és kivitelét gyakran változtatták.
Négy kőporcelán lap kétféle hatás: Black és Iron, a szélek irizáló, korróziós megjelenésűek Copper és Silver több korróziós felülettel a savas cseppek miatt, amelyek a lemezt sávossá teszik.
A különleges technika és a leginnovatívabb digitális színezési eljárás a világos színeknél is tökéletesen visszaadja a kezelt felület hatását. A sokoldalú grafika a természetes anyag hatását kelti. A Sant'Agostino gyártó 270 különböző mintával készíti a kőporcelán lapokat. Az árnyalatok harmonikus egyensúlya és a grafika mozgalmassága egyedülálló tulajdonsága a Sant'Agostino módszerének.prev
12
next

Sorrend: