Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
6
4
6
3
0
Házhozszállítás

primewood


A Primewood az északi országokban használt faanyag egyszerűségének és elegáns melegségének a fagyálló kerámia anyagban való újraalkotásának művészete. A Sant'Agostino gyártó igyekezett a lehető legtermészetesebb fa hatású burkolóanyagot előállítani.


prev
12
next

Sorrend:

Kifinomult és mégis kényelmes dizájn, funkcionális és praktikus felületekkel, amelyek egy élő anyag melegével ölelik át az építészetet és a lakberendezést, nyugodt és harmonikus légkört teremtve.
Környezetbarát, biztonságos, higiénikus és hosszú élettartamú kőporcelán anyag.
Hat színben kétféle felülettel négy méretben készül.
Az anyag fagyálló, nem fakul ki és nem nedvszívó.
Hat tisztán természetes szín, a skandináv stílus következetes kifejezése. Két speciális bevonat beltéri és kültéri használatra, otthonokra és nyilvános helyiségekre. Élő anyag melegsége olyan terekbe, ahol az ember és a természet tökéletes harmóniában van. Lapok három méretben, 180 és 120 cm hosszúak. Természetes R10 felület. 5-ös osztályú kopásállóság (kereskedelmi helyiségekhez alkalmas). Savakkal szemben ellenálló. Lábazati elemek, lépcsők és sarkok is készülnek. R11-es kivitelben nedves helyeken és kültéren, beleértve a nyilvános helyeket is. Ellenáll a víznek, az időjárási tényezőknek és a fénynek.
90x90 cm-es modulok, amelyek grafikus kombinációkat hoznak létre szinte láthatatlan fugázással. Egy fahatású porcelán anyag, amely annyira természetes, hogy ökológiailag esztétikai választássá is válik, mivel nem igényel festést vagy kezelést.
A beltéri felületet úgy tervezték, hogy enyhén átlátszatlannak, szinte mattnak tűnjön: szemre és tapintásra nagyon természetes, kellemesen járható még mezítláb is.