Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
5
8
3
7
6
Házhozszállítás

flexible architecture

Főkategória >Sant Agostino csempék >flexible architecture

A Ceramica Sant Agostino by Starck Flexible Architecture termékcsalád új víziót új területen új látványt ad: a kerámia falburkolat elhagyja a megszokott kétdimenziós megjelenést és a harmadik dimenzióba vált.
A kollekció különböző alap-struktúrákból áll, mely különböző erős jelekkel van kiemelve. Ezek nagy design-tartalommal bíró modulokat hoznak létre. A csempe többé nem puszta dekoráció, hanem az ÉPÍTÉSZET szerves része.
Élcsiszolt 30 x 30 cm méretű mázas kerámia fali csempe koordinált padlólapokkal. A fali csempék tíz színben, négyféle felülettel, a padlólapok nyolc színben készülnek. A lapok vastagsága 8 és 12 mm.


 

prev
next

Sorrend:

pdf katalógus letöltése

Sabt Agostino by Starck flexible architecture Sabt Agostino by Starck flexible architecture Sabt Agostino by Starck flexible architecture
Sabt Agostino by Starck flexible architecture Sabt Agostino by Starck flexible architecture Sabt Agostino by Starck flexible architecture
Sabt Agostino by Starck flexible architecture Sabt Agostino by Starck flexible architecture Sabt Agostino by Starck flexible architecture
Sabt Agostino by Starck flexible architecture Sabt Agostino by Starck flexible architecture

 

"El tudjuk képzelni az első embert, aki fogott egy kis sarat és az a furcsa gondolata támadt, hogy kiégeti? Vajon minek? Aztán emberek százezrei, akik folytatták és darabról darabra, hasábról hasábra, siker után kudarccal, kudarc után sikerrel próbálták javítani, tökéletesíteni. Szépséges dolog. Mégis nagy kérdés. Az én egyetlen válaszom az, hogy valószínűleg a sár, a talaj, a föld iránti mélységes szerelem ez, ráhangolódás a világmindenségre. A Sant'Agotino emberei, családja részei ennek a történetnek, a történelemnek. Újra és újra tökéletesítették azt, amit ma már elértek: a csodát.  A sarat átlényegítették kinccsé. A történet szépsége rávett, hogy én is részese legyek ennek a csodának. A Sant'Agostino gyárat tartottam a legalkalmasabbnak folytatni és megvalósítani egy más szintű álmot. Lehet, hogy épp ez az új kollekció  a Flexible Architecture hoz új víziót, új nézőpontot, új dimenziókat. A Flexible Architecture feladja a kétdimenziós szemléletet a háromdimenziós kedvéért és ezzel  korlátlan lehetőségeket teremt. A csempe nem pusztán dekoráció már, hanem részévé válik az architektúrának. A fuga illeszkedés valaha csúnya volt, most inkább pozitívumként van jelen. Több, mint indokolt a jelenléte. Gondolatjáték, ami szellemi térré válik. Ez csak a kezdete az új kreativitás kínálta korlátlan lehetőségeknek, melyek az építészetet és az építészeket szolgálják. 
A Sant'Agostino annyira szerette a földet, hogy lassan a föld is viszontszereti őt. Ezek szívügyek."
Philippe S+ARCK

Ez a széria, a Flexible Architecture vezethet el egy új nézőponthoz, egy új területre.
Ezzel a lépéssel a Sant'Agostino útjának fontos mérföldkövéhez érkezett. Helyét a legjobb kortárs nemzetközi designerek stratégiai partnereként jelölte ki. A folyamat két éve kezdődött mikor először megismerkedett a Philippe Starck projectekkel, majd szoros kapcsolatot alakított ki a tervező csapattal. A közelmúlt eseményei csak meggyorsították a folyamatot köszönhetően annak, hogy a francia designer elérhető volt és elképzelése előrevetítette a jövőt.

Philippe Starck első kerámia projectjén dolgozik és a megvalósításhoz a Sant'Agostino-t választotta.

Döntése után Philippe Starck gyorsan be tudott kapcsolódni és érzékenyen kötődhetett egy olyan céghez (SantAgostino), mely elhivatottan szeretné a legkiválóbb minőséget létrehozni ebben az iparágban.
A Santagostino munkatársai részei ennek a történetnek, a történelemnek. Ismerik és folyamatosan tökéletesítik azokat a módszereket, melyekkel csodát művelnek: a sárból kincset varázsolnak.

Ph. St napjaink elsőszámú nemzetközi designere, aki forradalmasította a "design" jelentését.
Egy "enfant terrible" (szörnyű gyerek), magasszintű szaktudással . A cég "zöld" gondolkodásához közel áll, hisz ő már jóval azelőtt, hogy a környezettudatos szemlélet divatba jött, egyszerűen gondolva a Föld jövőjére, hitt a környezetvédelemben. Ezen tulajdonságai, vegyítve játékossággal és jó kommunikációs képességekkel egyértelművé tették, hogy ő a jó választás. Philippe Starck szerint van valami archaikus, ősi és mágikus abban, ahogy az ember veszi a sarat, kiégeti és csempét készít belőle. 
A Sant Agostino hisz abban, hogy döntése, mellyel márkanevét hozzáköti ehhez a világszerte elismert designerhez, akit nemcsak építészek és szakmabeliek tartanak nagyra, hanem a széles közönség körében is ismert tervei és véghezvitt projectei kapcsán, újszerű és stratégiai fontosságú lépés affelé, hogy helyét megerősítse az érett piacokon és szokatlan módon törjön be a fejlődő piacokra.