Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
5
8
3
8
4
Házhozszállítás

trumarmiprev
next

Sorrend:

A természet legkarizmatikusabb márvány mintáinak gondos kiválasztása és digitális pontosságú kivitelezése porcelán kőporcelán lapokon. A szépséget a teljesítménnyel ötvözik, hogy megfeleljen minden tervezési követelménynek. A Sant'Agostino tervező csapata mélyen belemerült a márvány évezredes történetébe, hogy megtalálja legtisztább és legértékesebb oldalát.
A márvány szépségét legjobban a Krystal felület mutatja meg, amely a kristályos ásványok következetes alkalmazásának eredménye, amelyek egy különleges csiszolási folyamat után mély átlátszóságot és fényességet eredményeznek.
A termékcsalád négy ikonikus márványtípust másol, ezt kiegészíti egy ezüstös színű lap.
Ha a Krystal felület fényességet sugároz, akkor a Natur különösen bársonyos és kellemes tapintású. A kizárólag téglalap alakú formátumokra való összpontosítás azon a szándékon alapul, hogy javítani kívánja a TRUMARMI esztétikai tulajdonságait. A négy formátum lefedi az építészeti projekt minden igényét, padlók és falak esetén.
Az erezet változékonysága a természetes anyag megkülönböztető jellemzője. A Ceramica Sant'Agostino találmánya reprodukálja ezt a kőporcelán lapokon, modulálva az egyes formák erezetét és elérve akár 200 különböző mintázatot.
A Trumarmi hitelessége abból a kifinomult gyártási folyamatból származik, amellyel a vállalat a kerámiában is képes reprodukálni a természet által kínált legrangosabb márványalkotások valódi természetességét.
A tömör anyag és a zárt felület a természetes márványoknál sokkal ellenállób mesterséges anyagot eredményez. A kopásállóság, a foltokkal, a savakkal és lúgokkal szembeni közömbösség és a modern gyártási eljárásoknak köszönhető egyenletes és állandó minőség különbözteti meg a fagyálló kőporcelán kerámia lapokat a természetes anyagoktól.