Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
5
4
1
8
7
Házhozszállítás

silkystone


A Silkystone amely csak egy mészköveket utánzó, látszólag homogén anyag, de csak egy utalás van az eredeti anyagra. A természetes mészkövekkel ellentétben kiválóan ellenáll a forgalomnak, nem nedvszívó, foltálló és mindig könnyen tisztítható. 
Az üledékes kövek megőrzik az idő múlásának nyomait, azt a lassú és állandó folyamatot, amely úgy tűnik, tökéletesíti őket, és diszkrét bájban gazdag természetes ajánlásokat ad nekünk.
A színek, formátumok, felületek és dekorációk széles skáláját azzal a céllal fejlesztették ki, hogy a legbiztonságosabb, legvonzóbb és legalkalmasabb felületet kínálják a köz- vagy magánépületek minden egyes felhasználásához.prev
12
next

Sorrend:

A Ceramica Sant’Agostino folyamatos párbeszédben a tervezés és a kivitelezés világával összegyűjti a kéréseket, ingereket és inspirációkat, amelyek nyomon követik a modern felületek evolúciós útját a kőporcelán burkolatok számára.
A csempe tökéletes síkpontossága és csiszolása alkalmas arra, hogy az illesztések eltűnjenek, és folytonosságot teremtsenek. Így minimális fugahézaggal lehet burkolni, amely képes visszaadni azt a vitathatatlan esztétikai hatást, amelyet csak folyamatos felület képes közvetíteni.
A 90x90 cm-es méretben kapható As felület tökéletes csúszásmentes tulajdonságokat (R11A+B+C) kínál, és garantálja a stílus folytonosságát a beltéri és kültéri padlók között.
A 60x120 cm formátum Rigato kivitelben is kapható: hosszanti barázdált felület lehetővé teszi a falak anyagi hatásának felerősítését és meghatározóbb karaktert ad a natúr felületű padlóhoz képest.
A kopásnak és karcolásoknak ellenálló natur felület könnyen tisztítható és nem igényel karbantartást: ideális a nagyközönség számára nyitott helyiségekhez, melegséggel és eleganciával.
A nagy 90x90 cm -es méret és a kőporcelán lapok műszaki tulajdonságai miatt a Decor Light és a Decor Greige is alkalmassá válik padlóburkolatként történő felhasználásra a kereskedelmi szektorban.
A kereskedelmi helyiségek burkolásánál a megjelenített termékeket bemutatva ki kell emelni. A SILKYSTONE tehát elegáns választás, sőt dekoratív, ugyanakkor diszkrét, soha nem tolakodó. Leginkább azonban funkcionális, mert könnyen tisztítható és tartós.
A SILKYSTONE kollekció semleges színekkel és egyszerű és kiegyensúlyozott textúrával tökéletesen illeszkedik a bútorok és anyagok bármilyen stílusához, színéhez és kiviteléhez.

A Ceramica Santagostino kutató laboratóriuma kifejlesztette innovatív technológiával a burkolólapoknak a felülete különleges nyersanyagok felhasználásának köszönhetően javítja súrlódási tulajdonságait ha vizes. Amikor a padló újra megszárad, a felület is visszatér eredeti állapotába: sima, puha tapintású, könnyen tisztítható.