Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
5
4
2
0
2
Házhozszállítás

waystone


Az Alpokból származó kő ihlette kőporcelán burkolóanyagok megfrissítik a kő lelkét és az eredetinél műszakilag alkalmasabb anyagot ad a tervezők kezébe. A belsőépítészet és építészet új trendjeit tökéletesen kiszolgálja a Waystone színeknek, formáknak és felületeknek az átfogó választéka.
A tökéletes egyensúly a természet, az ökológia, a szépség és a funkcionalitás között. Az alpesi környezet ereje, kifinomultsága, keménysége és szépsége inspirálja a kőporcelán anyagból készült burkolólapok új és sokoldalú termékcsaládjának tárgyát és szellemét.
IHLET:
Az Alpok varázslatos turisztikai üdülőhelyeiben kialakult egy stílus, amely az építészet, az anyagok és a természeti táj integrációjára összpontosít. A WAYSTONE kivitele és grafikája a kő eredeti esztétikáját lágyabb és sokoldalúbb dimenzióba hozza, létrehozva olyan tereket, ahol a természetesség örömteli élménnyé válik.
GYÁRTÁS:
A leginnovatívabb digitális technológiák felhasználásával a Sant'Agostino gyártó kutatólaboratóriuma amely a modern projekttervezés igényeire koncentráló meglepő hitelességű burkolólapokat fejlesztettek ki. A csempe tökéletes síkpontossága (eltolt fektetés esetén javasolt max. 4/5-ös eltolás alkalmazása) és pontos csiszolása miatt az illesztések szinte eltűnnek, és folyamatos beépítést eredményeznek (javasolt legalább 2-3 mm fuga alkalmazása). A színárnyalatok és a minták kiegyensúlyozott kölcsönhatása a know-how exkluzív tulajdonsága. A Ceramica Sant'Agostino akár 110 különböző kőporcelán mintázattal dolgozik. A 20 mm vastag, csúszásmentes felület és a 60,4x90,6 cm méretű lapok lehetővé teszik a WAYSTONE használatát bármilyen kültéri területen; a lerakást ragasztóval vagy ragasztó nélkül szárazon vagy lábakra emelten lehet elvégezni. A színek, formátumok, kidolgozás és dekorok választékát úgy tervezték, hogy a legbiztonságosabb, legkényelmesebb és leghatékonyabb felületet biztosítsa a köz- vagy magánépületekhez.
Négy megoldás a dekorációhoz és a személyes formatervezéshez: dekorált lapok 20x20 cm méretben, 52 különböző motívummal, meleg vagy hideg színekben; nagy méretű, 120 cm-es lapok három különböző szélességgel; klasszikus mozaik 5x5 cm méretű lapokkal és a Sant'Agostino eredeti mozaikja a Trapex, mindkettő öt színben kapható.prev
12
next

Sorrend: