Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
4
3
7
8
9
Házhozszállítás

mysticprev
12
next

Sorrend:

A Mystic több stílust tartalmaz. Ezek a felületek még minimalista környezetben is képesek jelleget adni a környezetnek, kiemelni a teljes építészeti értéket.
A rendkívüli márványhatás a színárnyalatok, a dizájn és az erezet pontos megtervezéséből származik, amelyeket ultra-nagy felbontású digitális nyomtatással kaptak.
Polikróm, folyékony és kristályosított árnyalatok, szinte hipnotikusak a szem számára, ideálisak a harmonikus belsőépítészeti kompozíciókhoz, ahol a tér és a tárgyak ikonikus és stílusos funkciót töltenek be.
A Ceramica Sant’Agostino által gyártott kőporcelán lapok síkpontossága és tökéletesen csiszolt élei lehetővé teszik a minimális fugahézaggal történő burkolást, amelyek képesek visszaadni azt a vitathatatlan esztétikai hatást, amelyet csak folyamatos felület képes közvetíteni.
A Krystal polírozás fokozza az anyag fényét és rendkívüli mélységhatást kölcsönöz a márvány ereinek. A térérzékelés megsokszorozódik, és a környezet átalakul, ragyogást és exkluzivitást idézve: egy megkülönböztető klasszikus karaktert.
A hagyományos polírozással ellentétben a Krystal rendszer a kristályos ásványok következetes alkalmazásával kezdődik, amely egy speciális polírozás után mély áttetszőséget és fényességet eredményez.
Ezeket a felületeket minden egyes méretnél mindig különböző jelekből, színekből és erezetből álló textúrák alkotják, így akár 200 különböző grafikát mutat és rendkívüli természetes hatást kölcsönöznek a leburkolt felületeknek.
Főszereplő még a fürdőszobában is. A 10x30 cm-es mérettel az erezetek kromatikus mozgása megsokszorozódik, fokozva a márványanyag természetes csíkjait.