Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
6
3
5
7
1
Házhozszállítás

cégünk árpolitikája

A Stella Ceramia árgaranciája:
Munkatársaimmal állandóan azon dolgozunk, hogy Magyarországon működő kereskedők közül kiemelkedjünk és a legjobb áron vásároljunk a gyártóktól. Másként nem tudtunk volna talpon maradni 1993 óta! Emiatt a legjobb áron tudjuk forgalmazott termékeinket kínálni, így árainknál -azonos termék esetén- valószínűleg nem talál kedvezőbbet.

Amennyiben hosszú, fáradságos munkával esetleg találna ilyet, kérem, hogy a termékre vonatkozó árajánlatot mutassa be nekünk és a gyártókkal egyeztetve meg fogjuk tudni adni ugyanazokat az árakat. 

(Az árgarancia érvényesíthetősége alól kivételt képeznek az értékcsökkent, kiárusításban szereplő cikkek, elfekvő raktárkészletek, felszámolásból származó árengedmények, barter termékek. Az árgarancia bizonyítottan azonos termékre, csak háztartási mennyiségnél érvényesíthető. Projekt mennyiségnél a gyártókkal egyeztetnünk kell!)

Az árgarancia érvényesítése Önnek azért előnyös, mert minden terméket egy helyen, egy elegáns belvárosi fürdőszobaszalonban tud megrendelni, szakértő munkatársak közreműködésével. Ezzel tudja legkisebbre csökkenteni annak veszélyét, hogy nem összeillő termékeket vásárol. A pénze nálunk jó helyen van, ezt bizonyítja az elmúlt 20 évben végzett többezer sikeres, reklamációtól mentes eladásunk.

Zsengellér Péter okl. építőmérnök, ügyvezető