szolgáltatások

Cégünk, a Stella Ceramia Kft. Budapest-Belvárosi fürdőszobaszalonjának 1993. évi megnyitása óta nagy figyelmet fordít vásárlóinak minél teljesebb, a kor követelményeinek megfelelő kiszolgálására. Kulturált környezetben, Ybl Miklós tervezte 150 éves épületben működő cégünk az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére:
Nyitva tartás
A fürdőszobaszalont hétfőtől péntekig 10-18, szombaton 10-13 óráig tartjuk nyitva.
Tel.: 269-3030, mobil: 06 30 446-7936

Honlapok

A vásárlóink tájékoztatására a gyártók ezirányú tevékenységét átvállalva naprakész információs honlapokat üzemeltetünk. (Duravit, Laufen

Mintaanyag
A Fürdőszobaszalonban (mely Budapesten egyedülállóan régen ugyanazon a helyen, azonos cégnév alatt üzemel) óriási választékban tud mintaanyagot megtekinteni.

Katalógus
A forgalmazott termékekből elvihető gyártói nyomtatott katalógusok állnak rendelkezésre, melyből ötleteket tudnak meríteni lakásuk berendezéséhez.

Szakértelem
Munkatársaink rendszeres képzéseken vesznek részt, de mivel szeretik a munkájukat érdeklődnek az újdonságok iránt,  magukat is állandóan képezik. Így a vásárlást nagyban tudják segíteni szaktanácsadással.

Látványtervezés 
Szerződött partner lakberendező céggel elkészíttetheti fürdőszobájának, lakásának látványtervét, melyet a kiválasztott anyagokból több változatban is megtekinthet.

Raktározás 
A megrendelt, megvásárolt árut kérésre raktárunkban a kivitelezés pontos idejéig tároljuk.

Házhoz szállítás
A megvásárolt termékeket az Ön által megjelölt időpontban szakcéggel házhoz szállíttatjuk. Ennek díjtétele a mennyiségtől és a szállítási címtől függ. A vidéki kiszállítást raklapon, hátfalas teherautóval végeztetjük, a lerakást a gépkocsivezető raklap békával oldja meg.

Parkolás
A belvárosi címtől nem kell félnie, mivel az környékbeli utcákban általában van parkolóhely, de a Zichy Jenő utca és Dessewffy utca között lévő átjáró
parkolóház 300 m-re van tőlünk és összesen 8 emeleten őrzött parkolási szolgáltatást nyújt. Valljuk be, sokkal jobb egy nagyváros történelmi belvárosában sétálni 300 métert, mint a külvárosban 100-at!

Facebook
Érdekességeket, műszaki megoldásokat, híreket a Facebook felhasználásával osztunk meg a kedves érdeklődőkkel.