Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
6
3
5
6
7
Házhozszállítás

duo


A Duo az elemek szimmetriájából kifejlesztett kollekció. Utalás a teljesség gondolatára, amely két lélekben fejeződik ki: egy meleg, amely a földet és az agyagokat idézi, a hideg, amely a beton érdességét idézi. A színek és formátumok kombinációival való kísérletezés öröme, kiegyensúlyozott és vonzó egészet keresve. Egy otthon, amely szereti a szigorúságot, de játékosabbá teszi.Sorrend:

Sivatag. Homok. Karamella. Cotto. A föld ölelésének melege.
Cement. Taupe. A beton magabiztos és merész tempója.
A Duo egyes és többes szám is. Két nyelv, két eredeti ihletésű elem, kőporcelán anyagból: cement és agyag. A kollekció minden lapját olyan kompozícióhoz tervezték, amely ápolja a vizuális ritmust és a tapintási élményt.
Minden árnyalat természetes hangulatot idéz. A Duo Back meleg árnyalatai és a Duo Front hideg árnyalatai harmonikusan kiegészítik egymást. A színek és formátumok kombinációja teret enged a tervezési szabadságnak és a fantáziadús terveknek.
Formátumok és felületek széles választéka a tervezési igények széles skálájának kielégítésére. A Duo Back a fő formátumokat kínálja a 120x120-as legnagyobbtól a legkisebb 6,5x20-asig. A kellemes kombinációkra alkalmas Duo Front kisebb formátumokban fejezi ki magát: 10x60, 20x20, 6,5x20. A kollekciós csomag széles választékát a dekorációk és felületek változatossága teszi gazdagabbá.
A kollekció dekoratív kínálata változatos megoldásokat javasol.
A 90x90-es Gem Mix és a két 60x120-as Duo Deco dekor ideálisan ötvözi a kollekció alapszíneit. 
A Duo önmagában vagy elegáns kombinációban készül, különféle árnyalatokkal és motívumokkal díszítve. A sorozat tökéletesen kombinálható játékosabb és színesebb lapokkal és kollekciókkal, ami egy erőteljes egyéniségű, ugyanakkor sokoldalú és elegáns eredményt ad.
A Duo a természetes inspiráció emlékét őrzi az anyagban: az agyag, a sivatag, a homok, a karamell és a cotto meleg árnyalatai barátságos ölelésbe vonják a cement és a taupe lágyabbjait. A teljes felületet átfogó grafika hű és pontos megjelenést kölcsönöz, és hozzájárul az egyedi tapintási élményhez.