Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
4
3
7
8
9
Házhozszállítás

vitaprev
12
next

Sorrend:

Az új gyártási technológiák alkalmazásával a digitális mintázatú kőporcelán a kézműves majolika csempe szépségét és művészi értékét hordozzák, mediterrán hatások széles palettáját kínálva. Sokféle inspiráció alapján dolgozták ki a családot: citrusfélék és virágos növények színei, sikátorok és házak formái, hagyományos hímzésekre és edényekre utaló rajzolatok. A díszítő tárgyak bősége a Mare Nostrumra néző vidékek kultúráját tükrözi.
A termékcsalád szándékosan ötvözi a különböző földrajzi területek művészetére és folklórjára való hivatkozásokat: Nápolytól és az Amalfi-parttól Szicíliáig, Görögországtól az Ibériai-félszigetig és Marokkóig.
Négy, 20x20 cm méretű dekorációs sorozat, mindegyik saját identitással, amelyek az évszázadok során átörökített mediterrán hagyományok autentikus stílusát kínálják. Egylapos dekorok és több lapból álló mix megoldások, akár 37 különböző grafikai változattal.
A digitális technológiával készült és magas hőmérsékleten égetett kőporcelán még soha nem volt ilyen élénk és fényes a citromsárga, még mélyebb és fényesebb a kézzel felvitt mázak textúráját visszaadó felületnek köszönhetően.
Az ilyen élénk színek elérése kőporcelán fényes felületeken izgalmas kihívást jelentett, a gyártó kutatólaboratóriuma számára.
Ezek a kiváló minőségű kőporcelán matt díszítések, a 20x20 cm-es formátumtól kezdve tökéletesen élcsiszolt, R10 csúszásálló, kopásálló, sav- és foltálló, vízálló, penészálló, a leggyakrabban használt felületeken is használható padlóra akár az otthonunk nagy forgalmú területein, például a konyhában is.