Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
3
8
3
0
1
Házhozszállítás

lumina



prev
12
next

Sorrend:

A tiszta, érzéki és mindig az új kerámiastílusokat kereső Lumina a Fap Ceramiche-től, a fehér agyagból készült falicsempék kollekciója. Modern fürdőszobai kialakítás, fürdőkbe, nappalikba és konyhákba is kiválóan alkalmas, mind a lakossági, mind a kereskedelmi helyiségek egyéni díszítésére.
Rettificato:
Csempéket készítünk és levágjuk a széleket. Ezeket az „éles szélű” csempéket fugamentesen lehet lerakni, így tökéletesen sima, összefüggő felületek érhetők el, a hézagok alig észrevehetők. Az esztétikai előnyök mellett ezek a csempék megakadályozzák a szennyeződések felhalmozódását, így könnyen tisztíthatók. A kifinomult háromdimenziós hatások találkoznak a semleges árnyalatokkal.
A Lumina új határokat húz meg, párosítva a legtisztább, legfényesebb fehéret a bézssel és a szürkével, két lágy, finom árnyalattal, amelyek kifinomult, kreatív szögben simogatják a kortárs felületeket: mindezt a meleg, anyagi matt felülettel.
Magasfényű és matt felületek, hívogató színárnyalatok és gyönyörű háromdimenziós effektusok: A Fap szépséget és funkciót keres a maximális kreatív szabadság érdekében.
6 modul a Gloss változatban + 7 modul a puha matt felületben: a Lumina gyönyörű megjelenést kölcsönöz az élvonalbeli belső kialakításnak. A bézs az az árnyalat, amely enyhe hatású. Egyszerű, kifinomult elegancia és harmónia, amely nyugodt, pihentető érzéseket varázsol. A belsőépítészet világában a szürke a kiváló semleges szín, így ideális hátteret biztosít más színekkel való kombinációkhoz és új kreatív beállításokat inspirál. A matt felületek kifinomult, jellegzetes karaktert adnak a falaknak. A fehér meleg, anyagi felülettel kombinálva tökéletes választást jelent az igazán gyönyörű terek létrehozásához. A White Gloss egy elragadóan karizmatikus fényes felület. A fehér szín tiszta varázsa gyönyörű polírozott mázzal a kiemelkedően fényes, meleg végeredményért.