Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
5
4
2
0
2
Házhozszállítás

roma gold


 

prev
next

Sorrend:

A Roma Gold gazdagítja a márvány hatású FAP szériákat, csatlakozva az FAP Roma, Roma Classic és Roma Diamond termékcsaládhoz. Ezek a különböző márvány hatások és méretek folytatják az elegáns és fényes dekorlapok trendjét. Az új termékcsalád a fali csempe és a kőporcelán kombinációja, amelyben a közös szál a klasszikus és az eklektikus stílusok kiegyensúlyozott keveréke.
VÉGTELEN SZÉPSÉG KLASSZIKUS FELÜLETEK A KORTÁRS ÉLETHEZ
Világító, autentikus kerámia márvány, amely számtalan méretben, esszenciában, színben elérhető végtelen kombinációkhoz.
A KLASSZIKUS STÍLUS TALÁLKOZIK A MODERN EKLEKTIKÁVAL
Egy kerámiaprojekt, amely ötvözi a márvány klasszikus szépségét a modern eklektikával, hogy személyre szabott tervezési projekteket hozzon létre.
ikonikus márvány
Egy értékes kő egyedi és teljesenen új értelmezése kortárs vonzerővel, amely ikonikussá és időtlenné teszi. A szépség, amiből hangerő lesz.
NAGY SZÉPSÉG NAGY SOKOLDALÚSÁG
A Roma Gold pompát, ritmust és kompozíciós rugalmasságot kínál. Ez a sokoldalú kollekció effektusok, stílusok és méretek széles skálájával érhető el, hogy merész és kifogástalan kombinációkat hozzon létre, mint például az Oxide Rust durva szépségű kombinációja a teljesen testreszabott terekhez.
CALACATTA ORO
Sárga-arany erek futnak végig a kristályfehér padlón, hogy természetes és elegáns módon emeljék ki a márvány esszenciáját, alkalmasak bármilyen klasszikus és modern lakás- vagy építési projekthez. Merész és tökéletesen harmonikus kombináció. Az Oxide Corten, Roma Gold Calacatta Oro és Safari inserto felületek hihetetlenül modern és nagyon drámai megjelenést biztosítanak. A Roma Gold Calacatta Oro 80X80 egy ötletes felület, amely tengereket, gleccsereket, valamint fantasztikus és ősi elemeket idéz.
Csodálatos párbeszéd az összes elem között, a falon végigfutó Rose betét romantikája dominál. Mindez a színek és méretek tökéletes keverékében.
A Roma Gold Onice Miele fényes kerámia szőnyegeket készít, élénk és kristályos sárga és sárgásbarna árnyalatokban.
A Flower betét rendkívül drámai, természetes és fényűző. Ideális részletes sorozatok készítéséhez, nemcsak tágas környezetben, hanem kisebb helyszíneken is, teret, szárnyakat vagy folyosókat teremtve, a csarnokok és a szállodai szobák felosztására és díszítésére nagy belső terekben.
A finom fehér erek vég nélkül ismétlődnek a Roma Gold Nero Elegante kőedényen, így rendkívül élénk, stílusos és fényes.
Az Archs Inserto dekoratív gazdagsága az art deco ízét visszhangozza, és felhívja a figyelmet a formák, színek és árnyalatok tökéletes keverékére, amelyek a Roma Gold gyűjteményben megtalálhatók.
A Roma Gold Onice Neve 50x120 és a Macromosaico Roma Gold Onice Miele felületek texturális harmóniái és kromatikus kontrasztjai érzékeny érzékelésekkel gazdagítják a környezetet.
A Roma Gold Onice Neve fehérségét az Oxide Iron 120X278 polc és hátsó fal kontrasztja, merész és elegáns árnyalatokkal és irizáló csíkokkal, amelyek a fény változásával változnak.
A Roma Gold Onice Neve elillanó, szinte atmoszférikus textúrával borítja a falat.
Friss és könnyed színét, mint a hó, a Roma Gold Onice visszanyeri a padlón.
Onice Neve, tökéletes kontrasztban az eklektikus és intenzív Oxide Iron fallal.
Nagyon elegáns és modern gres oxidált felületekkel kombinálva, amelyek a fém minden textúrájának minőségét visszaadják, a sötét tónusokat világosabb foltokkal váltakozva, hogy a belső teret úgy határozzák meg, mintha divatos ruhák lennének.
Roma Gold Carrara Superiore. A legértékesebb márvány gyönyörűen reprodukálható 120x120-as kőporcelánban, amely kiváló technológiai és nagy teljesítményű anyag.
ROMA GOLD CITY INSERTO
A jól formázott lapok harmonikusan átfedték egymást, hogy térfogatot és mélységet adjanak a falnak, így különösen dinamikus, élénk és kellemes tapintású. A boltívet ábrázoló építészeti dekorációt az Archs Mosaico visszakapta az oldalfalban, olyan elegáns, mint az Oxide Iron fal, a modernitás magasztos kifejezése.
Érdekes arányjáték, amely lehetőséget kínál monumentális szépségű, széles és jól körülhatárolt környezetek létrehozására lekerekített formák és fényjáték hatások. Ritmikus és áramvonalas perspektívák tükröződnek a fényes Roma Gold Carrara Superiore fal- és padlófelületeken.