Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
5
3
8
1
5
Házhozszállítás

lumina stoneSorrend:

A Lumina Stone az FAP Ceramiche új terméke, amely kiemeli a kő kompakt lényegét, új mintákat és mintákat hozva létre, amelyek összhangban állnak az eredeti anyaggal. A kőhatású burkolólapcsalád sokoldalúsága rendkívül részletgazdag mintákban és felületekben fejeződik ki, amilyenre a kerámiacsempéknél még soha nem volt példa.
Rettificato:
Csempéket készítünk és levágjuk a széleket. Ezeket az „éles szélű” csempéket fugamentesen lehet lerakni, így tökéletesen sima, összefüggő felületek érhetők el, a hézagok alig észrevehetők. Az esztétikai előnyök mellett ezek a csempék megakadályozzák a szennyeződések felhalmozódását, így könnyen tisztíthatók. A kifinomult háromdimenziós hatások találkoznak a semleges árnyalatokkal.
A Lumina új határokat húz meg, párosítva a legtisztább fehéret a bézssel és a szürkével, két lágy, finom árnyalattal, amelyek kifinomult, kreatív szögben simogatják a kortárs felületeket: mindezt a meleg, anyagi matt felülettel.
Magasfényű és matt felületek, hívogató színárnyalatok és gyönyörű háromdimenziós effektusok: A Fap szépséget és funkciót keres a maximális kreatív szabadság érdekében.
A bézs az az árnyalat, amely enyhe hatású. Egyszerű, kifinomult elegancia és harmónia, amely nyugodt, pihentető érzéseket varázsol. A belsőépítészet világában a szürke a kiváló semleges szín, így ideális hátteret biztosít más színekkel való kombinációkhoz és új kreatív beállításokat inspirál. A matt felületek kifinomult, jellegzetes karaktert adnak a falaknak. A fehér meleg, anyagi felülettel kombinálva tökéletes választást jelent az igazán gyönyörű terek létrehozásához.