Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
5
3
7
9
2
Házhozszállítás

ylicoprev
next

Sorrend:

Egy nagy teljesítményű, környezetbarát és hosszú élettartamú termék örökre megmarad. Technológiai lélekkel, szépségbe burkolt kerámialap, intelligens és okos formátumokkal.Az 50x120-as falburkolat matt felülettel, elegáns színekkel és eredeti repertoárral, gyönyörűen domborított díszítéssel. A nagy méret fokozza ezeknek a felületeknek a szépségét.
A Fap Maxxi Tropical Green átfedő mintái és textúrái mélységet adnak. A paradicsommadár virágainak fényes domborművei fényt és mozgást adnak.
A belső és a kültéri határ elmosódott. A természet színei az Ylico Musk Satin porcelán kőporcelán lappal veszik át az uralmat. Élet szépséggel körülvéve, természetes ölelésbe burkolózva, bízva a kerámia anyag nagy teljesítményében: biztonságos, higiénikus, könnyen tisztítható, egyedi bútorokhoz tökéletes! Az Ylico porcelán árnyalatokban gazdag, texturált, puha tapintású.
A botanikai és virágos elemek, a fahatású kerámiacsíkok tökéletesen illeszkednek, hogy a természetet üdvözöljék otthonában, és biofil kialakítású környezetet teremtsenek. Az összes fali csempéhez illeszkedő porcelán kőpadló. A teret felerősítő formátumok. Dekorációk, amelyek növelik a helyiségek mélységét és fényességét az átfedő felületeknek, virágoknak, leveleknek és fényes textúráknak köszönhetően.
Fürdőszoba teljesen FAP berendezéssel. Fap Maxxi lapok, zuhanytálcák és padlók porcelán lapokból. Taupe színű 50x120-as monokróm fali csempék és nagy damaszt faldíszek, márvány mosdók letisztult vonalakkal és FAP tükrökkel.
A fürdőkádat ultramodern damaszt minta keretezi, alig észrevehető domborművekkel, fénnyel matt és finom Taupe színnel. Az inspiráció, a kutatás és a kivitelezés lehetővé teszi a különleges technikák kísérletezését és újrafelfedezését az egyre magasabb esztétikai törekvések és teljesítmény elérése érdekében