Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
4
3
8
6
1
Házhozszállítás

color > moodprev
12
next

Sorrend:

A hangulatod a te tereddé válik.
A FAP Ceramiche bemutatja legújabb innovációját: COLOR>MOOD termékcsaládot. Ez a beton hatású kollekció tiszteleg a színek előtt, lehetővé téve kifinomult környezet létrehozását, magas esztétikai vonzerővel. A lágy és rendkívül modern tónusok kéz a kézben járnak lenyűgöző dekorációkkal, amelyek egy páratlan sokoldalúságot kínáló kerámiaprojektben csúcsosodnak ki.
Színvilág az öt kontinensről, hogy formálja személyes utazását, és élénk érzelmekkel gazdagítsa életterét. Találja meg az ihletet! Élénk árnyalatok, anyagok keveredése és eredeti textúrák átitatásával a hétköznapokat rendkívülivé emeli. A biofil dizájnú falburkolatok gazdag repertoárja vonzó, regeneráló élettereket formál, amelyekben a színek és a textúrák a természet minden árnyalatával érintkeznek.
Az anyagok, dekorelemek és tükröződések keveréke simán beleolvad a zöld friss, mennyei árnyalataiba, tökéletesen illeszkedve a FAP gyártotta dizájn tükrökhöz és mosdókagylóhoz. Egy álomszerű erdő átváltoztatása, ragyogó levelek árnyalatával, apró, csillogó fénycseppekkel gyöngyözve. Menekülés az elmének a boldog helyedre. Intenzitás, nyugalom és frissesség skandináv stílusban. Meghívás távoli helyek felfedezésére, eltévedésre, hogy újra csatlakozzon saját lelke intimitásához. A kecses, kifinomult színek és a kortárs anyagkombinációk finom tónusvariációkat tárnak fel, kényelmes elmozdulást kínálva a tökéletességtől.
Egy eklektikus, vonzó városi nappali, amelyet levelek zuhatagával díszítenek, amelyek úgy csillognak, mintha a hajnali harmatban fürödnének a csillogó szemcsék mintájának köszönhetően, amelyek légies, dinamikus, tágas légkört formálnak. A puha, elbűvölő, anyagból készült árnyalatok tökéletes kiegészítést kínálnak más árnyalatokhoz, anyagokhoz és dekorelemekhez, meleg, hangulatos, érzéki hangulatot kölcsönözve a lakótereknek.
A mix & match stílus bársonyos hatást kap ebben a teljesen rózsaszín fürdőszobában. A FAP gyönyörű felületei és berendezései a Glim Gemme padlókkal együtt minden egyes árnyalatot megragadnak minden egyes töredékben. Puha, sima fal, amelyet a pamutvirágok finom szépsége, valamint a matt és fényes textúrák kellemes kontrasztja, valamint egy pompásan csillogó falilap párosít. Meleg, hívogató hangulat a hangulatos és kényelmes belső terekhez; saját személyes oázisa, ahová visszatérhet, és kifinomult eleganciában sütkérezhet. Anyag- és színharmónia a paletta eleganciájával és a dekoráció eredetiségével egy olyan dizájnért, amely intenzív élvezet pillanatait kelti. Díszített fal, amely rengeteg színt és fényes ékezetet tartalmaz, amelyet a fény meggyújt és díszít, és végtelen kombinációkat nyit meg. Egy virágzó mező, egy hely a kikapcsolódásra és az álmodozásra a csillogó szirmok között, amelyek finoman megpihennek a falon. Könnyű, kifinomult fali csempék, amelyek kiegészítik a fa hatású kőporcelánt, álmodozva a gyengéd ébredés szobájáról, bárhol is legyen. A tökéletes kombináció egy csendes, szemlélődő, szigorú és elegáns dizájnhoz, amely ikonikus, minimalista, ultramodern élettereket formál. A környezet egyszerre lehet feltűnően látványos és megnyerően hangulatos, ahogy a felület is lehet meleg, de jeges-hűvös. A fali csempe ámulatba ejt anyagdússágával, fényes/matt kontrasztjaival, dinamikus akcentusaival és oxidált fémrészleteivel. Saját, személyes gyógyfürdő, amely távol van a város káoszától, és skandináv szigorral van berendezve. Az ultramodern felületek lenyűgöző anyagerővel kontrasztot alkotnak a polc fényes fehér téglaburkolatával. Nyers, elegáns és pihentető: az anyagok, a szürke árnyalatai, az üveg és a tükrök pompás kombinációja. Így lehet a fürdőszobát kis dizájn ikonná varázsolni. Egy henger pompás csempe egy fényűző, de minimalista mosdókagylót öltöztet, tetején egy háttérvilágítású dizájner tükör, amelyet elegáns oxidált felület keretez.