Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
5
3
7
7
9
Házhozszállítás

nobuprev
next

Sorrend:

Időtlen elegancia: A FAP Ceramiche bemutatja a Nobu-t, az új, természeti ihletésű kőhatású kollekciót. Eleganciájával és szigorúságával a Nobu tiszta anyag, amely harmóniát hoz a belső terekbe: tapintható, enyhén hullámos felületek, modern vonzerővel és meglepő mélységgel párosuló színválasztékkal.
Szövetek, márvány, fa, dekorok. A Nobu spontán módon ötvözi a különféle esztétikai és texturális hatásokat, fokozva egyedi szépségüket, és harmonikus, többstílusú dizájnt hoz létre, amely bármilyen környezetbe illeszkedik.
Nobu Grey 6x24cm, a formátum, amely vezető karaktert kölcsönöz a falaknak. Ideális kandallók lefedésére, tűzálló tulajdonságaival.
Természetes elemekben gazdag felület, amelyet a nagy, 120x120 cm-es méret és a Matt R9 felület fokoz. Könnyen tisztítható, ellenálló és nagy teljesítményű, örök szépséget kölcsönöz a belső tereknek.
A játékos halszálkás tégla minta magasságot ad a falaknak, mozgást kelt és praktikusabbá teszi a konyhát, maximális higiéniát és egyszerű karbantartást biztosítva. Azoknak, akik szeretnek mintákkal játszani, a Mosaico Rombi az ideális alternatíva anélkül, hogy kompromisszumot kötnének a technikai teljesítmények terén.
A kiemelkedések és mélyedések ritmikus, szabályos, monokróm játéka a porcelán kőburkolatok kifejezésének új módját határozza meg.
A szürke meleg, modern varázsa találkozik a Fossil háromdimenziós textúrájával, feltárva annak minden dekoratív erejét. A Silver Fossil betétre helyezett FAP gyártmányú háttérvilágítású tükör tovább fokozza a felület hatását.
A Nobu az az anyag, amely harmóniát hoz a belső terekbe. Természetes felületei, széles választéka és kortárs színei tökéletes választássá teszik a különféle stílusokhoz.
Mint egy fehér faragott kő, a Nobu White padlókat takar, ünnepelve a természet és a fény találkozását.
Azok számára, akik szeretik a kanyargós formákat, de a tiszta, erőteljes ritmust kedvelik, a Macromosaico Round tökéletesen körei ideális alternatíva egy vonzóbb térhez.
A Nobu kötetlen elegancia és megnyugtató szépség. Nélkülözhetetlen eleme a nagyvárosi enteriőröknek, amely kikapcsolódást és könnyedséget biztosít a modern élethez.
A Nobu mindent feldob, amivel kapcsolatba kerül, hozzáadva és eleganciával és hitelességgel átitatva az anyagot. Ezt a kerámiaprojektet úgy tervezték, hogy minden érzékszervet leköthessen, és zökkenőmentesen integrálható más anyagokkal és textúrákkal, ami végtelen kombinációkat tesz lehetővé.
Egy burkolt zuhanytálca a 6x24cm-es téglalapokkal vagy a Macromosaico 5x5 cm-es felhasználásával is elkészíthető. Mindkét esetben a szépség, a higiénia és a biztonság garantált.
Időtlen méret és mesésen eredeti megjelenés ennek a téglalapnak, stílusos, retró, igényesen dekoratív padlóval összehangolva élettel és lélekkel teli mindennapi élettereket, amelyekbe első látásra beleszeretsz.