Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
5
4
1
8
7
Házhozszállítás

lumina sand artSorrend:

A FAP gyártó egy ambiciózus stílusmegközelítés eredménye, amely arra késztet bennünket, hogy új művészeti és kézműves technikákkal kísérletezzünk, hogy olyan kreatív folyamatokat alakítsunk ki, amelyek képesek valóra váltani a tervezőmérnökök és a design szerelmeseinek álmait. Ezzel a látomással készítette a FAP a Lumina Sand Art -ot, egy kerámia csempe kollekciót, amelyet az élet egyik legegyszerűbb, leginkább spontán cselekedete ihlette: a formák rajzolása a homokban.
A Lumina Sand Art-ot a vadonatúj 50x120 cm méretű fali csempékben hozták létre, és két változatban kapható: White Gloss, fényes háttérrel, amely megvilágítja a falakat, és egy kissé texturált White Extra Matt, mely kifejező karaktert vihet a burkolati felületbe.
A felületek feltárják a csempe koncepciójának kidolgozását megelőző esztétikai tanulmányt: egy tanulmányt, amely elmélyed a kézműves hagyományokban, és az anyagokkal való szenvedélyes kísérletezés történetét meséli el.
Az egyik legegyszerűbb és spontán gesztusból származik, amely mindenkit egyesít, és gyermekkorunk érzéseit idézi elő amikor formákat húztunk a homokban. A művészekhez hasonlóan a ritka és illatos virágok finom szirmai ihlette virágmintát egy spatula könnyű ütéseivel készítette gyártó.
Egy új elegancia, amely tökéletes stílusokat és inspirációkat kínál. A kortárs minimalista formatervezés amely tele van romantikus csábítással, amely beltérbe hozza a természetet. A 3D texturált felületek eredeti módon életre keltik a virág témáját.
Mint a szirmok zápora a falon, ami mozgás érzetet ad a felületeknek, levegősebbé, művészibbé, eredetivé teszi a környezetet. A Fap Lumina Blossom egy texturális csempe, amely megragadja a freskófestmények varázsát, ritmikusan megformált dekorációival, hogy a virágok szépségét minden helyiségbe elhozzák. Minden tökéletesen kidolgozott, illeszkedő sarkokkal és élekkel.
Könnyedén végigfuttattuk az ujjainkat a homokban, így felületes, de letisztult mintákat hoztunk létre, hogy kiemeljük az anyagok szemcsésségét, és visszaadjuk azt a kerámiaanyagon. Amikor a szépség megérinthetővé válik, a dizájn lenyűgöző és izgalmas lesz, mint egy fal a Lumina Sand Art Touch lapokkal. Egy nagy, háromdimenziós szőnyeg, amely a nappalit valami egészen különlegessé varázsolja. A Lumina Sand Art Touch bevonatú fal tisztelgés a formák öröme előtt, egy vibráló 3D-s effektus előtt, amelyet úgy tűnik, a széllökések formálnak, végtelen textúrákat és mintákat generálva. A Lumina Sand Art varázsának titka az alkotási folyamatban rejlik. A Stripes kollekciót a gyártó úgy hozta létre, ahogy az ujjainkat a homokban húzzuk, lágy mozdulatokkal.
A kerámia nagy dekoratív ereje megkönnyíti, hogy bármilyen belsőépítészeti projektbe beillessze. Anyagfelületek, minták és lenyűgöző 3D-s textúrák alakulhatnak ki.