Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
5
3
7
9
2
Házhozszállítás

rootsSorrend:

Az FAP ceramiche a természettel való kapcsolat újrafelfedezését tűzte ki maga elé a fahatású padlólapok új Roots kollekciójának megalkotásakor. Kőporcelánból készült a tölgy revitalizált színeivel, melyeket úgy terveztek, hogy kifogástalanul illeszkedjenek a legelbűvölőbb és legtrendibb belső terekhez.
A cég kutatása a meleg, természetes, lenyűgöző és kortárs alapok kiválasztásához vezetett, a legapróbb részletekre is odafigyelve, amelyek megragadják az anyagok legigazibb lelkét.
Fa kőporcelán képében, kifogástalan kombinációkhoz tervezve a legelbűvölőbb és legtrendibb belsőépítészeti színekkel.
A természet berobban a házba a Root Gold kerámia-fával, amely visszavezet az eredethez, és megkülönböztethetetlen az eredeti tölgytől, és készen áll arra, hogy regeneráló tájakat hozzon létre bent. A Roots kielégíti azt a bensőséges vágyunkat, hogy összhangban legyünk a természettel. Élő anyag, amely a kőporcelánban az életerőtől lüktető fa erejét fejezi ki, az arany csodálatos árnyalataiban.
A természettel való érintkezés mindennapi luxusa egy olyan technikai anyag teljesítményével, mint a kőporcelán, biztosítva a varázst, a praktikus vonzerőt, a biztonságot és az ellenállást mindenkor. A Roots Taupe szépsége a nagy teljesítményű, fenntartható és ellenálló kőporcelán csempék technológiai magját mint egy köpeny öleli körül, ezzel ideális kombinációt teremt a konyhában a stílus és a kényelem között.
A Roots Taupe egy lélekkel rendelkező fa. A csomók és szemcsés minták lassabb ritmussal jelzik a lakótereket, tökéletes környezetet biztosítva egy inspiráló és kreatív utazáshoz.
A Roots Taupe Out a kültéri lakberendezési álmokat valóra váltja a nem kopó fa csodájával, a kiegészítő elemeknek köszönhetően tökéletes kivitelben.
A Roots a végleges kollekció a lakóterek összekapcsolására. A fa feltűnő életereje a belső térben tökéletesen illeszkedik a kültéri burkolat megbízhatóságához.
A Roots Honey puha felületei, amelyek kifogástalan linearitással futnak a padlótól a boiserie-ig (az újra felfedezett magas lábazat), természetes és modern ölelést kölcsönöznek álmai szobájának.
A színváltozatokat és a lágy erezethatásokat a legkiválóbb szakértelem ihlette. Ez a Roots Honey-ban megtalálható részletek zeneisége.
A fa a vendégszeretet, a melegség és a jólét szinonimája. A kőporcelán ideális a teljesítmény, az ellenállás és a kényelem garantálására.
Teljesítmény és kényelem anélkül, hogy feladnánk a fa esztétikai értékét. A Roots Honey tökéletes választás a szállodaiparhoz és a padlófűtéssel rendelkező lakossági megoldásokhoz.
Az önszeretet regeneráló pillanata, ha egy kis időt szentelünk magunknak a fafelület természetes érzetébe burkolva, amelyet nem tesz tönkre a víz, a nedvesség és a mosószerek.
A kőporcelán még a fürdőszobát is képes a fa melegével gazdagítani. A széles deszkák és a gyönyörű Mosaico Tratti zuhanycsempék tökéletes harmóniában működnek együtt. Személyiség és magabiztosság a padlón a Roots Gold segítségével: hitelesen csábító és ellenálló felületek, amelyek sokféle stílushoz alkalmasak. A Roots Gold felületek tökéletesen illeszkednek a Color Now Maxxi Fango fali csempéhez.
A Roots Vintage mozaikdarabok szinte átölelik egymást, és egy csodálatos betétet alkotnak, amely mélységet és melegséget ad a környezetnek.
Az erezetmintázat a kőporcelán Tobacco színén fut át, és elképesztően hasonlít az eredeti fához, csak a gyanta illatát hagyja figyelmen kívül.
A természet visszatükröződik a Roots Tobacco lapjain. Gyönyörű és robusztus, mint a tölgy, hosszú élettartamú és sokoldalú, mint a kőporcelán, tökéletes választás építkezésekhez.