Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
4
3
7
8
9
Házhozszállítás

Tale


A Caesar gyártó travertinhatású fagyálló kőporcelán lapokban egyesíti a természetes kő eleganciáját a kőporcelán tartósságával és ellenálló képességével. Ha Ön szereti az eleganciát és a burkolat melegségét amit a travertin kő nyújthat, akkor a legjobb választás a Caesar Tale sorozat burkolati anyagai, melyben a tradíciót és a modernséget egyaránt megtalálja. A travertin erezetének látványa a vágási iránytól függően változik így a Caesar is kétféle rajzolatú lapot alkotott, a hagyományos erezetű "verso" és a keresztben vágott kőre utaló "contro" megjelölésűt.

Négy színben (kétféle erezettel), nyolc méretben és háromféle felülettel készül. A természetes kövekhez az óriási 120 x 240 cm méret is hasonlóvá teszi. A 60 x 60 cm méret 20 mm vastag AExtra vastagsággal is készül, kültéri gyephézagos vagy szárazon rakott burkolatok készítéséhez.
A lapok V2 változatossággal készülnek. A matt felületek R9 csúszásmentességűek. Lapvastagság 9 mm, 10 mm és 20 mm (különböző méretekhez tartozóak).Sorrend: