Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
5
8
3
7
6
Házhozszállítás

Quartz Essenceprev
next

Sorrend:

A legfinomabb alpesi kvarcitok szépsége új életre kel egy kőporcelán interpretációban. A Quartz Essence feltárja a szennyezetlen természetes kő számtalan oldalát. Sokoldalúságra épülő kollekció, amely beltéri és kültéri megoldások széles választékának köszönhetően mindig megtalálja az egyéni igényeknek megfelelő legjobb tervezési koncepciót.
Erezet minták, kromatikus variabilitás, matt és tükröződő effektusok játékai, tagolt felületek, amelyek a kő természetes hasítására utalnak: A Quartz Essence látványa lenyűgöző, tapintása pedig kellemes. A négy felület lehetővé teszi, hogy minden alkalommal megtalálja a megfelelő terméket. Az innovatív választék számtalan megoldást kínál a projekt számára, a legegyszerűbb burkolati mintáktól a jellegzetes több méretű elrendezésekig.
A Quartz Essence öt színe megragadja a természetes kvarcit különböző árnyalatait – mindegyik a maga módján: Flake a fényességével, Nest homokárnyalatokkal, halvány és tagolt Rocky, Burnt a szürke árnyalatával. Végül, de nem utolsósorban, a Wild a kő klasszikus színeit meleg akcentusokkal egészíti ki.
A Matt és Grip bevonatok a fürdőszoba száraz és nedves tereihez egyaránt alkalmasak, biztosítva a stílus teljes folytonosságát.
A Quartz Essence termékcsalád rengeteg megoldást kínál a padló- és falcsempékhez, így a fürdő minden tervezési igényét kielégíti.
katalógus letöltése