Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
5
8
1
5
5
Házhozszállítás

Join


A tervezési ötlet a cement modernségének és az öntött műgyanta eleganciájának ötvözése egy termékben. Prémium minőségű kőporcelán termékcsalád sima felülettel sokoldalú felhasználásra tervezve. A Caesar kőporcelán burkolólapok legjobb hagyománya szerint a Join kollekció figyelemre méltó technikájával tűnik ki. Tökéletes a padló és a falak legkülönbözőbb  alkalmazásaihoz, beltérben és a szabadban egyaránt, ideálisak bármilyen tér díszítésére. prev
next

Sorrend:

A kőporcelán burkolólapok magas higiéniai követelményeknek felelnek meg. Hipoallergének és nem bocsátanak ki szerves anyagokat a környezetbe (VOC-mentesek). A kőporcelán burkolóanyag különféle igénybevételnek lehet kitéve, megőrizve eredeti esztétikáját. Mivel teljesen tűzálló anyag műanyag alkotórészek nélkül, ellenáll a tűznek vagy magas hőmérsékletnek miközben nem keletkeznek mérgező gázok. Az innovatív SOFT felület lágy a finom tapintása és megjelenése soha nem látott tulajdonságot ad, nemesíti a környezetet, ahová beillesztették. MATT felület a jelenlegi trendeknek megfelelően 120x120-as méretig és R10A+B csúszásgátló felülettel, ezek a burkolatok ötvözik a teljesítményt és az esztétikai értéket, lehetővé téve a telepítést minden olyan környezetekben, ahol erre szükség van. GRAPH a gyanta kefével történő felvitelének technikája ihlette új, háromdimenziós felület alakul ki: finom 3D csíkozás, amely képes új környezetek kialakítására. 
A tapinthatóság és a szerkezet textúrája a szürke minden árnyalatát feltárja, az éteri fehértől a teljesen feketéig. 3 színmélység és 4 felület újjáéleszti a képzeletet, és az abszolút heterogén környezetek szóvivőjévé válik. Az új 80x80 formátum bevezetése kibővíti a felhasználási lehetőségeket, és reagál egy modernebb és folyamatosan fejlődő piacra.
A dekorok magával ragadó élményhez vezetnek a nagyméretű csempéknél. A jelenlegi trendek ikonikus színeiből kiindulva folytatják az átmeneteket, amelyek mozgást adnak a színeknek a jellemzõ táblák grafikus kidolgozásáig.