Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
5
3
7
9
2
Házhozszállítás

Meet


A fa érzelme
Bájos ​​találkozás az inspiráció forrásának természetes akcentusa és a kissé kopott anyag pácolással visszanyert színe között. Négy színváltozat és többféle formátum egy sokoldalú porcelán termékcsaládhoz, amely érdekes kombinációkat kínál más Caesar termékekkel. A MEET a megfelelő választás, hogy életet adjon a modern belsőépítészet leginnovatívabb és legélénkebb stílusai által inspirált bútorprojekteknek.
Izgalmas történetek
A Square és a Tarsia dekorok élénk és aktuális akcentussal értelmezik újra az intarziás parketta készítési hagyományokat, a kézművesség és az anyagi szennyeződések visszhangját adja. A MEET a múltba nyúlik vissza, és újraértelmezi, és kiváló tervezési potenciállal rendelkező megoldásokat eredményez.
Választékos lelkű gyűjtemény
Ideális az ízlés és hajlam teljes kifejezéséhez. A MEET célja, hogy hangulatos párbeszédeket teremtsen a háttér és a dekoráció között, vagy harmonikus ellentéteket teremtsen az antik fa megjelenése és a Caesar gyár többi terméke között, nagy esztétikai és formatervezési szabadságot jelent.
Classy country
Meleg és intenzív tónusok, amelyeket a kézműves hagyomány újszerű értelmezésére terveztek a modern, vidéki stílusú megoldásokkal: barátságosak és élénkek, az elegancia feláldozása nélkül.Sorrend: