Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
5
8
3
8
4
Házhozszállítás

key moodprev
next

Sorrend:

A Key_mood egy klasszikus olasz kőből merít ihletet, amelyet elemi és elegáns, modern és minimalista csavarral tolmácsolja; ez a kőporcelán csempeszéria visszavezeti az embert lényegéhez, visszatérés a természethez a soha nem látott stílusteljesítmények felé. A termékek textúrája a stílus és a technika, az elegáns megjelenés és a kortárs stílus közötti mély szinergiából fakad.
A Key_mood visszafogott megjelenésű, tele részletekkel, ideális építészeti és tervezési projektekhez, valamint mindennapi életkörnyezethez. A kollekció átfogó, organikus és ambiciózus, klasszikus színpalettájával, amely a méretek és a felületek széles skáláját öleli fel, beltéri és kültéri használatra egyaránt. A kollekciót finom, könnyed és harmonikus mintázat jellemzi, amely a háttérrel érintkezik, modern, értékes megjelenést kölcsönözve, amely képes igazán egyedivé varázsolni környezetét.
Átfogó választék számtalan igény kielégítésére: az elragadó matt R10B felület kiváló csúszásgátló együtthatóval; a soft, sima és bársonyos kivitel; GRIP R11C, amely megismétli a mikrohomokfúváson átesett kövek tipikus hatását, speciális csúszásgátló együtthatóval olyan területeken ahol víz is van. Végül de nem utolsósorban az AEXTRA20 kültéri használatra, három különböző méretben, hogy garantálja a látvány folytonosságát kültéren és beltéren.
katalógus letöltése