Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
5
8
3
8
4
Házhozszállítás

Cocoonprev
12
next

Sorrend:

A Cocoon az ideális kombináció az érzelmek teljes kifejezésére.
Csomók, erek és árnyalatok szimfóniája: A Cocoon kőporcelán szériát a finom szlavón tölgy ihlette. Olyan anyag, amely spontán nyelvet beszél, hogy életre keltse a lakó- és kereskedelmi projekteket, amelyek a modernséget az ösztönös kényelemérzettel ötvözik.
Bliss, Glee, Joy, Peace és Ease. Öt szín, hogy kifejezze az anyag számos arculatát, természetes varázsával, a világos és finom változatoktól a melegebb és intenzívebb árnyalatokon át a sötét tónusokig. Érzelmi árnyalatok palettája, amellyel a kortárs dizájn tereket személyisége legautentikusabb hangulatára hangolhatja.
A Cocoon kibővíti a méretek elérhetőségét néhány újszerű változattal, mint például az ívesen lekerekített sarkú és a 7,5x45-ös Chevronvágott. Ezek az új elemek csatlakoznak a hagyományos Chevron 20x120-hoz, többféle variációt kínálva a halszálka minta beépítéshez vagy egyéb kreatívabb megoldásokhoz.
A hagyományos Stave csíkok mellett egy sor új, háromdimenziós dekoráció is megtalálható: a Stave 3D és a Cadence segítségével az anyag lenyűgöző vizuális dinamizmust és tapintható konzisztenciát nyer, megsokszorozva a falburkolási lehetőségeket.
katalógus letöltése