Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
5
8
3
7
6
Házhozszállítás

palace


Palace, a jövőnek tervezett, időtlen klasszikus. 
A Palace a Laufentől sokoldalú fürdőszoba-berendezéssé fejlődött, megtartva az eredeti elképzelést: mosdók, amelyeket méretre lehet vágni, és ezzel minden fürdőszoba elrendezéshez illeszkedni tudnak. Ma a Palace a privát és szállodai fürdőszobákban is megállja helyét.


35 termék
mosdók
9 termék
wc-k
1 termék
bidék
0 termék
kiegészítők
17 termék
bútorok


A nagyméretű, méretre vágható mosdók mellett az új Palace termékcsaláddal a Laufen normál méretű mosdókat, kézmosókat és a vendég fürdőszobákba használható megoldásokat kínál. Ezen túlmenően a Palace New választéka már minden felhasználási területre tervezett WC és bidé variációkra is kiterjed. Az ergonómikus design és a rejtett felerősítés már mindenütt alaptartozék. 
A nagyméretű Palace New mosdó (120 cm szélességtől) a gyártónál bármilyen egyedi méretre vágatható, ezzel bármilyen, nem derékszögű alaprajzhoz is tökéletesen tud illeszkedni. Így kérésre a vágott felületek a gyártónál pontosan méretre gyártott takaróelemmel zárható le. 
A Palace Neu a lenyűgöző ár/érték arányú Case bútorokkal válik tejessé. Egyedi a Laufentől a mosdó alatti szekrényekben elhelyezhető, újonnan kifejlesztett helytakarékos szifon mellyel a bútor tökéletesen kihasználhatóvá válik.
Tervezte Andreas Dimitriadis (platinumdesign)