Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
9
5
4
2
1
7
Házhozszállítás

XSquare bútorok


 

prev
next

Sorrend:

XSquare: Modern elegancia és komfort a fürdőben
Az Xsquare fürdőszobai bútorcsalád a modern-elegáns dizájnnal, az értékes felületekkel és anyagokkal, valamint a karakterisztikus krómprofilokkal meggyőző megjelenést nyújt.
A Duravit ifj. Kurt Merkivel egy olyan bútorcsaládot kreált, amely leginkább a modern Durasquare mosdókkal van tökéletes harmóniában. Meghatározó dizájn-jellemvonása a negyed-körívű króm-profil, amely a bútordarabokat körbeöleli. A lábon álló variációkanál ez illesztés mentesen megy át a lábazatba. A króm-profil minden variációnál hangsúlyos keretezést képez. Formailag felveszi a mosdó sarokrádiuszát, és ezáltal a bútornak harmóniát, valamint ezzel egyidejűleg markáns egyediséget is kölcsönöz. A család szekrényeivel, tükreivel és tükrösszekrényeivel, amelyek szintén a króm-profil által hangsúlyozottak, luxus mosdóhely-megoldások keletkeznek elegáns-modern megjelenési stílusban. Az XSquare sokoldalúan kombinálható, és tökéletesen illeszkedik az aktuális kerámia-családokhoz mint a DuraSquare, Vero Air, ME by Starck und P3 Comforts. Ezáltal ez a bútorszéria egy értékes és mindenre kiterjedő belsőépítészeti dizájnmegoldást tesz lehetővé az ezekhez kapcsolódó szabadon álló vagy beépített kádakkal, WC-kel, csaptelepekkel, zuhanytálcákkal és kiegészítőkkel együtt.
Ahogy a variációs lehetőségek úgy a színválaszték tekintetében is szinte korlátlan lehetőségeink vannak. Három új és különleges bútorfelület – a szatén világoskék, a matt betonszürke és a szatén padlizsán mint lakkszín, valamint a len dekorfelület egészíti ki a választékot. Összességében 28 bútorfelület áll rendelkezésre matt vagy lakkozott dekor, valamint szatén vagy magasfényű lakk színben.
A három különböző korpusz-színű vagy a tömör diófa pultok kiválasztásával az XSquare egészen egyedi színkombinációkat tesz lehetővé. A lakkfelületek, a króm-profilok és a pultlap együttese által bikolor vagy akár trikolór színkombinációk keletkeznek,új kontrasztokat és értékes dizájnlehetőségek téve lehetővé.
Fogantyúk nélküli frontfelületek Push-to-Open technikával húzzák alá az elegáns és inspiráló teljes megjelenést. Így az egész bútorcsalád önmagában is hatásos, és ezzel egyidejűleg világosan strukturáltan iránymutató.
További kiegészítésképpen minden tükör új, komfortos, átmenet nélküli hideg-meleg fényszín-váltó funkcióval van ellátva 2700-tól 6500 Kelvin fényszínig 300 Lux fényerőnél. A meleg szín elsősorban a kellemes tér-atmoszférát adja, míg a hideg fényszín leginkább a sminkelésnél hasznos.
A memóriafunkció lehetővé teszi, hogy a fényszínt és az intenzitást ne kelljen újra beállítani az ismételt használatok során. Szintén újdonság a tükrösszekrények funkcionális belső feloszthatósága a tartódobozkák és egy polc segítségével, valamint egy mágnescsík a kis tartozékok mint olló vagy csipesz rögzítésére.