Termék részletek


Geberit Sigma50 wc nyomólap élénkzöld üveggel

Geberit Sigma50 wc nyomólap élénkzöld üveggel
 • Geberit Sigma50 wc nyomólap élénkzöld üveggel

Geberit Sigma50
-nyomólap kétmennyiséges működtető nyomólap Geberit Sigma 8 cm-es vagy Sigma 12 cm-es falsík alatti öblítőtartályho
-2 mennyiséges öblítés
-elölről történő működtetés
-nem alkalmas Twinline, Delta, Kappa, Omega és Unica falsík alatti öblítőtartályokhoz

Szállítási terjedelem:
-A felhasználó-definiált Geberit működtető szerkezet 4 mm vastag gyárilag (nem Geberit gyártmány) festett üveg nyomólappal együtt. Az üveglap körben polírozott éllel készül, megfelelve a legmagasabb minőségi és esztétikai elvárásoknak is.


-nyomólap-rögzítő keret, távolságtartó rögzítőpálcák, működtető pálcák

szélesség 246 mm
magasság 164 mm
vastagság 34 (13,5) mm


cikkszám: 115.788.00.5 + Green Luminous Glass

 • Egyszerű és elegáns
  A harmonikus arányok, a kiváló minőségű felhasznált anyagok és a legapróbb részletekbe menő első osztályú kivitelezés a Geberit Sigma50 nyomólapot egy valóságos ékkővé teszik, amely akár a legmagasabb design elvárásoknak is megfelel.
  Elkötelezett üveghasználat
  Christoph Behling ipari formatervező ötletesen tervezte át és korszerűsítette az elegáns Geberit Sigma50 nyomólapot. Bár a lap külső mérete és a működtető gomb nagysága változatlan maradt, az új nyomólap kialakításánál az üvegre helyeződik a hangsúly, így a berendezés egésze szemre sokkal könnyedebbnek tűnik. Az egyik külső szegélyt a tervező szándékosan elhagyta, így úgy tűnik, mintha az üveglap lebegne a fal előtt.
  A felhasznált anyagok tökéletes megmunkálása a részleteket nézve is szembeötlő. A kiváló minőségű biztonsági üveg éles széleit gondosan lekerekítették. A kétmennyiséges öblítőrendszer két gombja enyhén kidomborodik, még finomabb külsőt kölcsönözve a nyomólapnak. A présöntött cink működtető gombok és a csillogó, fényesre polírozott szélek mind első osztályú megmunkálásról tanúskodnak.
  Minimális szerkezeti magasság
  Az új Geberit Sigma50 lebegő jellegét fokozza a mindössze 13,5 mm-es szerkezeti magassága is.

Webáruház készítés