Tecnolito


Építészek eszköze
A Tecnolito kollekció a Caesar kínálatának egyik leghosszabb élettartalmú terméke, amely 2016-ban egy felület, méret és szín frissítést kapott, hogy megfeleljen a mai kor követelményeinek.
Minden műszaki paraméter megőrződött és a múlt folytatásaként meghagytak bizonyos színeket (opál, gyöngy). A 90-es évek nagy építészeti projektjei számára a Tecnolito kollekció jelentette a technológiai innovációt.
A gyártási technológia megváltozott, de a nagyszabású építészeti tervek számára továbbra is érdekes lehet. A legjobban kihasznált területek: nagyméretű felületek, repülőterek, bevásárló központok, középületek, bemutatótermek, múzeumok, szállodák. Magas esztétikai értéket bemutató technikai gyüjtemény, egy kiválló eszköze az építészeknek.
A felújított színek, árnyalatok, amelyeket nemzetközileg elismert építészek választottak ki, a színskálán egyenletesen oszlanak el a jobb variálhatóság érdekében.
A minimalista megjelenés, enyhe színek és felületek kedvező alapot biztosítanak a tervezőknek. A magas technikai ellenállást a „Double Charging” gyártási technológia biztosítja.

felületek:

Matt - kellemes tapintású sima felület, belső projekthez
Matt plus - egy érdesebb felület, könnyen tisztítható csúszásgátló felület
Textured - érdes felület erős csúszásgátlással, külső projekthez
Polished - magasfényű felület
Az esztétikus megjelenésű Tecnolito a színei semlegességével megfelelő alapot biztosít közterületek tervezésekor.


 

prev
12
next

Sorrend: